top of page
IMG_4426.jpg

DESPRE NOI

Povestea am putea spune ca a inceput cu zeci de ani in urma...copii fiind si crescand in mijlcoul naturii am avut intotdeauna o inclinatie spre drumetii, aventura, explorare.

Spre exemplu, un traseu pe care il avem listat pe website, in copilarie obisnuiam sa il facem pe jos aproape zilnic. Si nu este deloc drept ci in panta intreaga lui distanta. De aproape fiecare data (cu exceptia datilor cand ploua torential) stateam cateva momente si priveam din varful lumii tot ce neinconjura.

Dintr-un singur punct se pot vedea Vf Vladeasa, Vf Muntele Mare, gigantul Maguri apoi Marisel ca mai apoi sa vezi Clujul in Grigorescu, toate in 360grade.

Acele momente te fac sa te simti mult mai liber si sa te bucuri de linistea inconjuratoare desi privesti o harta a lumii in fata cu sute de casute imprastiate peste toate dealurile. Seara tarziu acele casute dispar insa apar luminite mici de licurici asemeni stelelor  pe cerul senin al noptii.

Inca de atunci simteam nevoia de a arata lumii ce frumos e la noi. Insa pe atunci tehnologia se rezuma la Dialog, Connex, Zapp, Alcatel One Touch Eazy Dual Band sau Nokia 3110.

Nu prea aveai cum.

Timpul a trecut insa, si noi desi plecati departe, am ramas sudati cu amintirile de acasa.

Acum avem iar ocazia sa revedem la fel, aproape zilnic acele privelisti, si nu oricum: Motorizati pt ca experianta sa nu dureze extraordinar de mult si sa nu extenueze ca odinioara.

Frumusetea lucrurilor sunt acum doar la click/touch distanta iar toata lumea poate share-ui poze si filmari cu zonele de care am amintit.

In aceasta idee am creat acest serviciu de Inchirieri ATV in speranta ca o sa va atragem in mijlocul sau varful naturii.

bottom of page