top of page

| Racatau | Molhasurile Capatanii |

ATV-Preis

700 lei

Begriff

4h

ATV-Vermietung Maguri Racatau – Route mit Führer

 Acest traseu este cel mai lung dintre toate. Are aproximativ 120km de drum forestier dus/intors si este ideal pentru cei care urca pentru prima data pe ATV dar si pentru cunoscatori care vor sa vada salbaticia la ea acasa.


O parte din urcare se face pe langa Valea Somesul Rece si urcam pana ajungem la izvorul acesteia, un peisaj minunat inconjurat de natura si aer curat, ca apoi sa strabatem padurile pana la locul unde, cel putin pana in momentul de fata, noi zicem ca Raiul isi oglindeste parca o mica parte aici la noi pe pamant.

Accesul la Molhasurile Capatanii este restrictionat cu orice fel de moto/auto, si pe buna dreptate. Astfel vom parca la aprox 400m iar restul calatoriei va fi la pas. Doar in felul acesta veti putea simti cum e sa calci pe un covor extrem de moale de mii de mp si care imprejmuieste cele 2 ochiuri de apa imense.

Indicat ar fi sa aveti incaltaminte impermeabila intrucat este posibil sa va udati, molhasul fiind foarte umed.

Vom face o scurta campare cu hrana rece din partea noastra (paine, slanina, cas, rosii, ceapa, carnat afumat, samd) cat si o bautura ca sa putem continua pe drumul de intoarcere la fel de voiosi.


Filmarea este facuta din masina in ziua cand am fost prima data pe traseu la testare.
  Molhasurile Capatanii. Flimulet cu unul din cele 2 ochiuri de apa formate la 1560m altitudine.
 

Lehrer

Marin Plesa

Marin Plesa
bottom of page